Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš pes Venda

5. 3. 2011

panacek.jpg    Venda je náš pes. Už jsme měli Filípka, prvního pudlíka.Byl  větší, celý bílý a taky moc chytrý a hodný. Byl to rodinný pes-měl velkou smečku a byl šťastný. Dožil šestnácti let.

 Venda , Vendík, Vendíček-bude mít sedm let v létě.Má malou smečku, protože má paničku a páníčka.Jenom někdy přijedou naše děti s vnoučaty a to je Venda šťastný pes.Obíhá nás a hlídá.

Venda s námi všude jezdí, je i "lázeňskej", všude se dobře chová, je malý a lehký, má svou tašku moc rád. Když se ocitne v prostředí, kde si není jistý, dožaduje se tašky a sám si do ní vleze.Byl na horách, na chalupách,v hotelích a v lázních/ K.Vary, Mariánské Lázně 2x a v Konstantinových je nejraději./ Dostane se do muzeí, na výstavy, na promítání, smí do knihovny. V restauraci pod stolem v tašce ani nemukne.

 Má rád dlouhé procházky, pobyt na zahradě, dovádění s jinými pejsky. Největší kamarádka a jeho tajná láska je Terinka.Je na něj ostrá,žádné intimnosti mu nedovolí, ale pro něj je jednička. Nabízí se mu na louce jedna " jokšírka", ale Vendovi se nelíbí, válí se před každým psem.

Je to náš pes a my jsme jeho lidi.